Michael Lee Rasmussen om at formidle en stemning

MLR PR FOTOMichael Lee Rasmussen
Guitarist

Jeg har netop set den roste dokumentarfilm ” To Tulsa And Back “, om nyligt afdøde sanger ,guitarist og komponist J.J. Cale, der bl.a. skrev ” After Midnight “,” Coccaine “, og mange andre fantastiske sange . Han fortæller her om noget af det unikke man som musiker har mulighed for ved at skrive og spille musik :  at formidle en stemning . Skabe en atmosfære . En forbindelse mellem mennesker .Hvilket jeg håber at kunne være medvirkende til  på denne ” TimoTalks” aften .

Jeg har tidligere haft oplevelsen af at spille for 40.000 menneske i Hannover med et 15 mands orkester anført af den amerikanske soulsanger “Earl Thomas ” . Jeg har spillet på festivaller i USA og rundt i Europa bl.a. Montreaux JazzFestival med 10-20 mands orkestre . For tiden spiller jeg med  ” Troels Jensen And The Healers ” – 9 mands/dame – soulbluesband ,samt mit eget ” Michael Lee Band ” , hvor vi er en trio . Denne aften er det en mand – en guitar .

 

Jeg har sammensat  et  program  , en lille suite , ” TIMOSFERE ”,  bestående af tre numre :
De to første er egne  kompositioner  :

1. ” TimoBlue ” ( skrevet til lejligheden )
2. ” Southern Breeze ”  ( skrevet i Mexico på en  bountystrand  på en skramlet trestrengs mexibarguitar – udgivet på albummet ” BluesMan ” m. Delta BluesBand )
3. ” Little Wing ” skrevet af Jimi Hendrix . Her har jeg tilladt mig at lave et instrumentalarrangement af  guitargeniets signatursang .

Del
facebooktwittergoogle_plusmail
Følg
facebookgoogle_plusyoutube